Toinen suuri yllätys, kun Argentiina, Saksa hävisi Japanille 1:2

Marraskuun 23. päivänäSaksatoisti Argentiinan käsikirjoituksen, jonkaJapaniohitti toisella puoliskolla, ja hävisi 1:2 Japanille.

Ensimmäisellä puoliajalla Saksa hallitsi tilannetta, kun taas Japani puolusti tiukasti ja odotti mahdollisuuttaan vastahyökkäykseen. 7. minuutilla Japani aloitti vastahyökkäyksen. Junya Ito auttoi Daizen Maedaa kiirehtimään ja rikkomaan maalin, mutta epäonnistui paitsion takia. 16. minuutilla Saksa teki kulmapotkun, mutta Rüdigerin pusku meni hieman ohi. 31. minuutilla Raum kompastui rangaistusalueelle, erotuomari tuomitsi rangaistuspotkun ja Gündoğan teki maalin, Saksa johti 1-0!

Toisella puoliajalla Saksa jatkoi aloitetta. 51. minuutilla Musiala ohitti useita japanilaisia​​pelaajia päästyään rangaistusalueelle, mutta laukaus oli hieman palkkia korkeammalla. 59. minuutilla Gündoğan ampui keskeltä, mutta pallo osui vasempaan pylvääseen maalin vasemmalla puolella. 70. minuutilla Saksa teki upean yhteistyön rangaistusalueella, mutta nelijalkainen laukaus jäi maalivahdille! 74. minuutilla Takumi Minaminon laukaus torjuttiin, mutta Ritsu Doan seurasi ja teki maalin! 83. minuutilla Takuma Asano ampui ja teki maalin. Japani päätti pelin 2-1!